Procesbegeleiding in ruimtelijke ontwikkeling

SJARP

DE JURISTEN

Hieronder vindt u een korte beschrijving van het profiel van de juristen.

Alphons

Alphons is in 1996 afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Brabant. Tijdens zijn studie was Alphons als vrijwilliger werkzaam in het bestuursrecht bij de Rechtswinkel Tilburg. Alphons studeerde bestuursrechtelijk af op het gebied van het Ruimtelijk Ordeningsrecht.

Sindsdien is Alphons werkzaam in het bestuursrecht waar hij bij de gemeente Amsterdam als jurist heeft gewerkt onder andere aan bestemmingsplannen en de vergunningverlening voor complexe bouwprojecten. In zijn rol als gemachtigde voor de gemeente Amsterdam heeft hij bovendien veel proceservaring opgedaan. In 2007 is Alphons zijn eigen adviespraktijk gestart en in 2016 heeft hij SJARP legal mede opgericht. Alphons wordt gezien als een gedreven jurist, met een brede praktijkervaring. Hij staat in voor de kwaliteit van zijn werk en is bovendien makkelijk in de omgang.

LinkedIn profiel

Sharmila

Sharmila is een enthousiaste en sociaal vaardige juriste, die vraagstukken graag vanuit verschillende kanten benadert. Zij is resultaatgericht en beschikt over het geduld en doorzettingsvermogen dat nodig is om het gestelde doel te bereiken.

Na haar studie Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft zij bij verschillende gemeenten gewerkt als jurist op een breed aantal terreinen binnen het bestuursrecht. In 2008 startte zij haar eigen juridische adviespraktijk in het bestuursrecht. Vanuit die rol heeft ze voor diverse gemeenten uiteenlopende opdrachten (bezwaar, beroep, advies en beleid)  uitgevoerd. Hierdoor heeft zij op meerdere gebieden ervaring in het bestuursrecht opgebouwd, zowel in de advisering als in het procesrecht.

LinkedIn profiel

Ron

Ron is bij de uitvoering van opdrachten klant- en resultaatgericht. Zijn werk kenmerkt zich door grondigheid en nauwkeurigheid. Hij weet een serieuze werkhouding te combineren met gevoel voor humor.

Na zijn studie Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Leiden heeft Ron in verschillende juridische functies bij de gemeente Amsterdam gewerkt. Vervolgens was hij geruime tijd werkzaam in de commerciële juridische advieswereld. Vanaf 2006 werkt hij als zelfstandig juridisch adviseur. De laatste jaren was hij onder meer werkzaam als Wabo-adviseur voor Amsterdam Zuidas en als juridisch adviseur bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied.

LinkedIn profiel